We are leaving the age of material and entering the age of Frequency. The Powerful of Frequency is when we discover the Special of INSAN (Human) compared to all the creatures in this Nature. "Kita meninggalkan zaman material (kebendaan) dan memasuki zaman Frekuensi. Frekeunsi yang paling power adalah bila kita menemui Keistimewaan sebagai Insan berbanding dengan segala makhluk di Alameen ini."

Apabila zaman ini, tiba-tiba muncul pelbagai penyakit sekelip mata, wujud penyakit pelik yang belum diketemui ubatnya, PERCAYALAH di sini ada jawapanNya. Benarlah hadis dari Abu Hurairah radhiyallahuanhu, RasulALLAHﷺ bersabda, “ALLAH tidak menurunkan sesuatu penyakit melainkan diturunkan bersamanya penawar. ” – hadis riwayat al-Bukhari.

“Peranti Terahertz” adalah teknologi rawat tanpa ubat. Sebenarnya teknologi ini turut sedia Wujud dalam Diri Manusia untuk Sembuh tanpa sentuhan dan sembuh tanpa ubat. Maha Hebat ALLAH ciptakan kita.

Itulah pengalaman yang pernah kami lalui dahulu, masa “lockdown”… Cuma berbalik kepada teknologi, jika alat peranti terapi iteracare kita perlu “on” suis elektrik untuk aktifkan gelombang terahertz nya, maka bagaimana pula kita mahu aktifkan “on” suis gelombang terahertz dalam tubuh kita? – Pengalaman Coach Nurul Aein

Itulah Pengalaman Kisah Benar kami, rawat anak tanpa sentuh. Alhamdulillah dengan adanya Peranti Terahertz ini sudah sampai masa bagi kami kongsi pengalaman kisah benar keajaiban kami 13 tahun dahulu, bilamana ALLAH asSyafi sembuhkan anak kami, “rawat anak tanpa sentuh”. Semuanya bermula kerana mahu yakin, beriman dengan hadis Nabiﷺ.

coach nurul aein insyaaf
Jujurnya kami bersyukur apabila semakin hari teknologi semakin berkembang yang sangat membantu kami menyebarkan bahawa kita manusia adalah manifestasi ciptaanNya yang sangat hebat.

Kita adalah manifestasi ciptaanNya yang boleh self healing, (kebolehan sembuh semulajadi diri) tanpa sentuhan fizikal) dengan izinNya. Namun kami pasti anda kurang faham, takkan faham, susah nak percaya tanpa mempelajari ilmu iman (percaya). 

Mungkin pembaca yang dirahmati, kurang memahami apa kaitan peranti teknologi rawatan “noninvasive” ini dengan kita manusia ciptaanNya?

Aaa… haaa.. Inilah saat yang kami tungggu-tunggu saat 13 tahun yang lalu, untuk kami kongsi pengalaman keajaiban kami lalui, bagaimana Pengalaman Kisah Benar “Manifestasi Teknologi Rawat Tanpa Sentuhan Fizikal” , boleh berlaku hanya beriman dengan ALLAH Assyafi (ALLAH Maha Penyembuh) tanpa bantuan makhluk.

Mudah kata, teknologi terahertz yang wujud pada alat terapi iteracare ini, sebenarnya ada dalam diri kita. Hanya perlu tahu cara aktifkannya. Ajaibkan? Boleh daftar untuk pre-order buku kami. .

Namun SEBELUM berkongsi “Sembuh Tanpa Sentuhan Fizikal” (Pengalaman Kisah Benar- belajar Ilmu Iman) izinkan kami berkongsi dahulu secara fakta, “Apakah Peranti Terapi “Tongkat Ajaib” Terahertz ini” yang bantu rawat tanpa sentuh?

Semoga dengan praktikaliti yang kami bimbing berdasarkan pengalaman kami, semasa gunakan alat terapi “Tongkat Ajaib” Terahertz ini, semakin hari memudahkan anda faham “teknologi ajaib” yang ada dalam diri anda.
Coach Nurul Aein

Zaman pandemik ini, anda sangat perlukan teknologi ini. Rawat anak tanpa ubat. “1 doctor in a house.”

Anak susah makan ubat. Asyik sakit? Mahu Kekal sihat? Tingkatkan imuniti anak anda dengan teknologi terahertz dari iteracare

3 Point mudah,

Peranti “Tongkat Ajaib” Terahertz Iteracare boleh bantu KESEMBUHAN?

rawat tanpa ubat, teknologi terahertz, iteracare, dah cuba bermacam ubat, kos rawat makin naik, rawatan alternatif, ilmu iman, hadis rawat dengan bekam dan besi panas
Point #1

Getaran Terahertz yang dihasilkan oleh peranti itercare adalah sepadan dengan getaran sel sihat pada badan manusia.

Point #2

Apabila peranti tongkat ajaib iteracare ini dihala kepada tubuh manusia, maka ia akan bertindak menyingkir sel rosak atau mutasi atau “elemen pelik” dari tubuh dan akan memelihara sel yang masih sihat dan memperbaiki serta aktifkan sel tidak aktif pada tubuh.

Question #3

Mudah kata, apabila anda sakit, bermakna getaran sel anda tidak normal, (tidak seperti orang sihat). Maka dengan terapi peranti tongkat ajaib terahertz akan menormalkan semula getaran sel tubuh anda, secara langsung kesembuhan berlaku dan anda kembali sihat dengan izin ALLAH Yang Maha Menyembuhkan. Mudahkan?


5 Ciri Peranti Terahertz Iteracare

kuman dalam darah
teknologi rawatan tanpa ubat, rawatan alternatif, peranti tongkat ajaib , kuman dalam darah
selamat dan tiada radiasi, rawatan alternatif membantu pesakit kanser
iteracare untuk meningkatkan imuniti badan
tingkatkan imuniti badan dengan teknologi terahertz

Noninvasive

Peranti terrahertz adalah teknologi tercanggih dan ajaib abad ini merawat secara “noninvasive” bermaksud prosedur perubatan yang tidak memerlukan memasukkan instrumen melalui kulit atau ke dalam lubang badan.

iteracare teknologi rawat tapa ubat , rawatan alternatif

Gelombang Elektromagnetik

Terahertz adalah gelombang elektromagnetik yang mempunyai getaran sel yang sepadan dengan sel badan manusia yang sihat.

iteracare, peranti tongkat ajaib, rawat tanpa sentuh, rawatan alternatif kesan kovid, kesan vaks

Hadis Nabiﷺ

“Seandainya ada sesuatu yang lebih baik bagi kalian sebagai perubatan maka ianya terdapat pada meminum madu atau hirisan pisau bekam atau sentuhan dengan besi panas tetapi aku tidak menyukai perubatan dengan besi panas”. Sahih al-bukhari 5702. Inilah teknologi 2 dalam 1. ALLAHu Akhbar.

iteracare self healing rawat tanpa sentuh ilmu iman

cuci darah

Tahukah anda kapilari darah anda melebihi 2 kali lilitan bumi? Jom cuci darah dengan 2 langkah mudah.

Testimoni iteracare

Klik link di bawah untuk lihat pelbagai testimoni.

https://nurulaein.com/wp-content/uploads/2022/11/i-Testimonial-Eng-and-BM-V2-1.pdf

Klik untuk Whatsapp kami untuk info lanjut dan BELI. Email kami di: email@nurulaein.com untuk sebarang pertanyaan.

1 Dunia telah Mendapatkannya. Bertindak sekarang.

About Me

Kenali Coach (Dr) Nurul Aein

BismillahirRahmanirRahim. “Di nafas kita diserang, di nafaslah kita perkukuhkan. Semoga menjumpai nikmat kasih sayang, teman sejati terindah  dalam nafas.” ❤️

INSPIRATION, SPIRITUAL, MOTIVATOR

Bermulanya minat beliau sebagai motivator, apabila beliau melalui pengalaman spiritualiti sehingga “memaksa” beliau membaca dan bertafakur untuk mengetahui formula kejayaan para sahabat dan wali-wali ALLAH yang telah menemui keimanan tertinggi.

LIFE & SELF HEALING COACH

Pernah mendalami tentang energi, tahun 2013 dan hypnosis zikrullah 2015 kini meneruskan minat dalam bidang perubatan alternatif dalam Teknologi Terahertz dan Electric Potential Theraphy (certified KKM) dan bersedia membantu mereka yang ingin menjana pendapatan…

Honorary Doctorate by Sharfi Foundation accredited by Universal Peace Federation (UPF) International, 2019 Penerima Anugerah Ijazah Doktor Kehormat daripada Hazrath Shah Sharfi Foundation, Hyderabad India pada 8hb Julai 2019 dalam sumbangan beliau sukarela menyebarkan keamanan, rahmah, harmoni, kesatuan, kasih sayang, perpaduan dan ketenangan untuk penambahbaikan umat manusia.