Amankan Diri Amankan Sel

Coach (Dr) Nurul Aein – “di Nafas kita diserang, di Nafas Kita Perkukuhkan. Semoga menjumpai teman sejati terindah dalam Nafas”

“Situasi pandemik yang lalu, membuatkan kami teringat kisah kami lebih kurang 14 tahun yang lalu. Hilang deria, terlebih deria, sakit lenguh menusuk tulang, semacam ada “gangguan”, anxiety, tak boleh tidur, gangguan tidur, tak boleh makan, angin semacam, batuk teruk, tak cukup nafas, lemas dalam tidur dan pelbagai lagi…”

Saat ini, ramai yang masih terpaksa menghadapi kesan kesakitan, dari situasi pandemik yang lalu. Rasa kasihan kepada masyarakat membuatkan dalam diri kami mahu KONGSI kisah pengalaman kami.

Pengalaman yang kami berkongsi bertujuan untuk menyampaikan NIKMAT terbesar yang kami terima atas segala ujian, bersama praktikaliti yang kami telah lakukan dalam menangani situasi tersebut.

Mungkin kalian pernah membaca buku kami bertajuk “Menyaksi Rahsia Bicara KashihNYA”, kisah pengalaman kami mencari jawapan “apa keistimewaan kita manusia sebagai khalifah, dibandingkan dengan makhluk lain seperti, haiwan, tumbuhan hatta malaikat sekalipun”.

Namun kali ini, kami fokus kepada mereka yang mencari solusi bagi menangani Gangguan Kesihatan dan Gangguan Tidur.
Kami fokus kepada 2 perkara iaitu Modaliti Insan dan Teori Sains berdasarkan Peranti Perubatan.

1. Modaliti Insan – Kami berkongsi apakah praktikaliti yang kami lakukan, yang akhirnya kami sedar, perkara tersebut membantu kami tangani “pandemik kami lebih kurang 14 tahun lalu” berdasarkan kisah benar kami, dengan bermodalkan diri sendiri.

2. Teori Sains berdasarkan bantuan peranti perubatan – Pengalaman kisah benar kami, yang kami bakal sampaikan pada kalian, akan kami kaitkan dengan teori sains dan peranti perubatan terkini, sebagai alat bantu kesembuhan secara semula jadi diri anda.

Tidur itu adalah anda bersedia ke Alam Aman. Bagaimana nak Amankan Diri Anda?

Mahu Tidur itu adalah anda mahu bersedia ke Alam Aman.

Bagaimana nak Amankan Diri Anda?

JOM Ikuti FORMULA PERCAYA yang akhirnya menidurkan kami, berdasarkan kisah benar kami +- 14 tahun lalu melalui seminar “Amankan Diri Amankan Sel”

BERMINAT ?!!

Perkongsian ini kami akan sampaikan secara zoom, dalam sesi bertajuk “Amankan Diri, Amankan Sel” berlangsung sekurang-kurangnya 2 jam.

Bagi kami tiada harga yang boleh membayar pengalaman kisah benar kami ini. Namun mengenangkan pentingnya kami berkongsi NIKMAT dari Yang Maha Pemberi Nikmat yang kami perolehi dari pengalaman kisah benar kami, jadi kalian boleh lakukan bayaran serendah RM77, dengan niat untuk keberkatan kesihatan kalian sendiri.