BismillahHir RohmanirRohim ❤

Kesan PANDEMIK yang lalu, ramai yang menghadapi PELBAGAI UJIAN & MASALAH sama ada disebabkan hubungan dengan pasangan, REZEKI tersekat, gangguan penyakit tak nyata, sakit tiba-tiba, kecelaruan jiwa mahupun permasalahan dalaman sendiri.

Mungkin di benak kalian TERTANYA-TANYA, apa sebenarnya, HIKMAH dari UJIAN ini?
Jika dibiarkan, semakin tercetus pelbagai penyakit, kes Bunuh Diri akibat ramai yang “tertekan”, sebagaimana berita ini,

Sedikit Perkongsian, Apa yang membuatkan Coach nak berkongsi?

Walau fizikal keperitan Coach lalui waktu itu, tapi Coach tak pernah tinggal, untuk tetap berserah, tafakur, sangka baik, berbicara & TANYA ALLAH.

Ramai pembaca yang merasai, mengatakan, buku ini umpama “SURAT CINTA” dari ALLAH. Jadi buat yang “terjatuh”, di luar sana, pengalaman Coach ini adalah mahu berkongsi Inspirasi untuk anda sentiasa BANGKIT, BERMOTIVASI dengan ALLAH RobbulAlamin (Raja Pentadbir Sekalian Alam).

Buku MRBK ini merupakan kunci Pembuka Qalbu, Perasaan dan Emosi agar TERMOTIVASI, TERINSPIRASI, SUKA, TENANG untuk “berbicara”, TANYA pada ALLAH dalam segala sesuatu. Bagaimana ALLAH menjawab? Kalian wajib baca sendiri buku ini.

Buku MRBK, The Power of Witnessing Words and Thought through Ask ALLAH.

Buku MRBK, perkongsian yang MENGHIDUPKAN JIWA, dari dalam, supaya Bangkit diri sebagai Mukmin, dengan SPIRITUALITI yang tertinggi, sebagaimana RasulAllah sollallahualaihiwasalam harapkan pada umatnya..

Ikuti Bab Mimpi Bertemu RasulALLAH Sollallahualaihiwasalam.

Coach juga ada kongsi kisah tentang Perihal NAFAS Coach apabila ingin berbicara Tanya ALLAH dalam buku ini. Nak PERCAYA & Nikmatinya?

Sentiasa ikuti seminar-seminar Coach untuk kupasan lanjut, teknik Inspirasi Bicara Dalam Nafas. QS[42:51] “Dan tidaklah patut, SESEORANG MANUSIA ALLAH BERBICARA dengannya kecuali dengan (jalan) wahyu atau dari SEBALIK TABIR..”

“Kisah benar, Pengalaman SPIRITUAL, pencarian jawapan, kehebatan manusia sebagai khalifah, MENGATASI makhluk yang lain hatta MALAIKAT akhirnya terjawab, apabila Coach ditimpa PENYAKIT YANG TAK KETAHUAN. Ujian itu menyebabkan Coach mengimbau setiap pengalaman dan kisah keajaiban yang ALLAH rasakan pada diri.”

Nikmat diperolehi jika kita sering bertafakur, kembali berserah diri, bergantung harap padaNya, dalam segala sesuatu.

Gugahan penceritaan buku MRBK yang telah memberi banyak JAWAPAN KESEDARAN & ENERGI HEALING (kesembuhan) dengan sentuhan Qalbu kepada pembaca.

Ikuti bab 2, bab 18, bab 12 pengalaman self-healing (rawat diri) dan keseluruhan 49 bab dalam buku ini.

Paling penting, pasang NIAT, nak tahu apakah Satu (1) KEINGINAN ALLAH semasa DIA menciptakan kita? Betapa Maha BaikNya ALLAH, “Sesungguhnya 1 KEINGINAN- NYA itu, adalah hanya semata-mata untuk KEJAYAAN diri kita.”

Hadis Qudsi “Wahai hamba-Ku, AKU punya 1 keinginan dan kamu punya banyak keinginan. Yang pasti terjadi hanyalah keinginan-Ku. Aku akan berikan apapun yang kamu inginkan jika kamu ikuti keinginan-Ku. Jika kamu tidak mengikuti keinginan-Ku, Aku akan lelahkan kamu mengejar keinginanmu.”

Buku bertajuk “Menyaksi Rahsia Bicara KasihNYA”, kisah pengalaman kami mencari jawapan “Apakah ISTIMEWANYA kita manusia sebagai khalifah? dibandingkan dengan makhluk lain seperti, jin, haiwan, batu-batuan, tumbuhan hatta malaikat sekalipun”., Surah al-Isra’ ayat 70.

Dalam Seminar ini, kami akan mengulas lanjut tentang Buku MRBK dan menggunakannya sebagai bahan inspirasi rujukan bagi siri-siri Seminar Coach .
Bagi yang belum memilikinya, boleh dapatkan sekali bersama seminar ini.

Ujian Kesedaran: Kesedaran pentingnya memahami Frekuensi diri INSAN untuk BERJAYA dan anda akan dapat menilai sendiri tahap frekuensi diri anda.

Formula Sains Spiritualiti Mekanisma BI: Memberi kesedaran kepada anda bahawa manusia adalah CiptaanNYA yang ISTIMEWA dan anda akan ketahui bagaimana untuk MULA MENGHIDUPKANNYA.

Formula MukjizatHikmahBismillah ++ibsiFlurus : Anda akan disedarkan dan mengenalpasti Punca sebenar dan UTAMA yang menjadi HALANGAN, untuk mengenal keistimewaan INSAN yang dilebihkan penciptaanNYA dari segala makhluk di alam ini.

Formula Buku Menyaksi Rahsia Bicara KasihNYA: Perasaan terganggu? Bagaimana nak kendalikan dan ubah perasaan anda? Tarik Handbreak, Ubah PERASAAN dengan Step KAP dalam Formula PW2T –AA melalui contoh case study.

Praktikaliti : Rawat diri (Self-healing) untuk MELENYAPKAN SEKATAN, HALANGAN Kejayaan dengan bermodalkan diri sendiri Teknik Semboyan Perang 1001 Hikmah Bermimpi RasulALLAH Sollallahualaihiwasalam.

Bonus 1 Inspirasi Kisah Nabi Sulaiman as Kaya & Berjaya: Kekal dan Tingkatkan Frekuensi Diri untuk berada dalam momentum KEJAYAAN.

Bonus 2 – Sihat sejahtera dengan Gelombang frekuensi, Teknologi Perubatan, EPT (certified KKM). (bagi yang berminat, menjana pendapatan)

JADI TUNGGU APA LAGI. TAK SABAR NAK BERJAYA CAPAI 1001 KEINGINAN KITA?

KETAHUI DAHULU, apakah SATU 1 KEINGINAN -NYA yang wajib kita penuhi?

Tidur itu adalah anda bersedia ke Alam Aman. Bagaimana nak Amankan Diri Anda?

Siapakah Coach Nurul Aein?

BismillahirRahmanirRahim. “Di nafas kita diserang, di nafaslah kita perkukuhkan. Semoga menjumpai nikmat kasih sayang, teman sejati terindah  dalam nafas.” ❤️ Itulah tagline yang sering diperdengarkan oleh Coach (Dr) Nurul Aein A Kadir.

Beliau memulakan karier sebagai Pensyarah di Management Science & University (SA Collegues) & terpilih sebagai Motivator sejak 2003 untuk merealisasikan program motivasi & pembangunan kendiri, kerjasama antara universiti dengan pihak sekolah. Beliau turut ditauliahkan sebagai Pegawai Penilai, Persijilan Kemahiran Malaysia, Majlis Latihan Vokasional Kebangsaan, 2006.

Minat beliau sebagai motivator, terdorong apabila beliau melalui pengalaman spiritualiti sehingga “memaksa” beliau membaca dan bertafakur untuk mengetahui formula kejayaan para sahabat dan Awliya ALLAH yang telah menemui keimanan tertinggi sehingga menerbitkan buku sulong beliau bertajuk “Menyaksi Rahsia Bicara KasihNya”.

Sekarang beliau merupakan Founder Arrafeiq Energy yang bergerak aktif sebagai Motivator, Trainer, Consultant, Life & Self-Healing Coach dengan niat memberi inspirasi keamanan dalam diri kepada masyarakat dan membantu mereka yang ingin Terokai & Memperkasakan Potensi Diri sebagai INSAN yang diciptakan ISTiMEWA berbanding segala makhluk di alamin ini melalui Sains Spiritual.

Di Malaysia, beliau terlibat secara fizikal & webinar kepada pelbagai lapisan masyarakat, kolej, universiti, madrasah, agensi kerajaan, golongan orang kena pantau di Agensi Anti Dadah Kebangsaan (AADK), Alor Gajah Melaka, golongan istimewa di Pusat Latihan Perindustrian Pemulihan (PLPP) Bangi, Jabatan Kebajikan Masyarakat Malaysia, Polis Diraja Malaysia, School Holiday Program, kerjasama NGO, pusat kebajikan anak yatim dan ibu tunggal. Beliau turut dijemput terlibat dalam Webinar Pengurusan Menangani Stress di dalam Emosi, Minda Qalbu, Rohani program edisi Khas Covid-19 anjuran TALEMA dengan Kerjasama Kementerian Kesihatan Malaysia dan pelbagai lagi.

Di luar negara, beliau juga berpeluang menyampaikan mesej keamanan melibatkan Pembangunan Diri Dalaman dan menjadi Fasilitator Pernafasan dalam Program Terapi (Total Breathing Control) kepada pelbagai lapisan masyarakat di Negara India, London dan  dijemput sebagai salah seorang Speaker dalam Career Talk Program di Britfort Academy, Kochi India, 2019.

Beliau juga terlibat dengan team research ilmu Mukjizat al-Quran dan dijemput menjadi panel forum berkongsi tentang kepentingan ilmu mukjizat al-Quran dalam menikmati kemanisan Iman kepada pihak Universiti dan pelbagai lapisan masyarakat tidak kira agama dan bangsa. InsyaALLAH berselari dengan kesedaran tersebut, beliau sedang menjalankan kajian ilmu mukjizat al-Quran berkaitan Melihat Pokok Toyyibah Dalam Diri Sebagai Mukjizat Penyembuhan Diri Dalaman:  QS[14:24] dan perkaitannya dengan mukjizat hikmah BismillahirRohmanirRohim .

Pernah mendalami tentang Energi Healing, tahun 2013 dan kini meneruskan minat dalam bidang rawatan alternatif dan membantu mereka yang mahu menjana pendapatan dengan Teknologi Terapi Kesihatan (Itercare Terahertz) dan Peranti Perubatan Electric Potential Therapy (DeepZleep Amlife, certified KKM).

HAMDAN LILLAH, SYUKRAN LILLAH, SUDAH

KAMI TERLIBAT & BERPENGALAMAN DALAM BIDANG MOTIVASI.

BERMINAT? Bagi kami TIADA HARGA yang boleh membayar pengalaman kisah benar kami ini.

Bagi kami tiada harga yang boleh membayar pengalaman kisah benar kami ini. Namun mengenangkan pentingnya kami berkongsi NIKMAT dari Yang Maha Pemberi Nikmat yang kami perolehi dari pengalaman kisah benar kami, jadi kalian boleh lakukan bayaran, dengan Niat untuk KEBERKATAN KESIHATAN JASMANI & SPIRITUALITI DIRI KALIAN SENDIRI.
Show Order Summary
RM168.00
Product Subtotal
Pakej Seminar Perkasakan Frekuensi Diri INSAN (POW2Taa) +Buku MRBK  × 1 RM159.00
Subtotal RM159.00
Shipping
Total RM168.00

Your Products

Pakej Seminar Perkasakan Frekuensi Diri INSAN (POW2Taa) +Buku MRBK (#3480)
+
RM159.00
Seminar Perkasakan Frekuensi Diri INSAN (POW2Taa)  (#3481)
+
RM111.00

Customer information

Billing details

Malaysia

Malaysia

Payment

  • Pay securely with toyyibPay.

Your personal data will be used to process your order, support your experience throughout this website, and for other purposes described in our privacy policy.

Your order

Product Subtotal
Pakej Seminar Perkasakan Frekuensi Diri INSAN (POW2Taa) +Buku MRBK  × 1 RM159.00
Subtotal RM159.00
Shipping
Total RM168.00