BismillahHir RohmanirRohim ❤

Akibat p3ndemik, ramai yang masih menanggung kesakitan & hadapi pelbagai UJIAN & MASALAH sama ada disebabkan hubungan dengan pasangan, rezeki tersekat, mahupun permasalahan diri seperti kronik stress, kecelaruan, gangguan keamanan anxiety, panick attack, sukar tidur mahupun mengalami SAKIT yang datang tiba-tiba.

“Jika di benak kalian, terutamanya yang dah berhabis duit, tertanya-tanya mengapa sukar nak sembuh? “

Tahukah anda, fungsi UBAT hanyalah fokus untuk merawat sesuatu jenis penyakit, bukan untuk selesaikan masalah kesihatan dan kesejahteraan menyeluruh si Pesakit?
Sakit yang paling sengsara adalah apabila berhadapan dengan situasi yang dah tak boleh nak diterima secara Rasional, mahupun Logik, atau sakit yang tidak boleh ditunjukkan dengan pandangan fizikal, seperti disantau, disihir ataupun yang seumpama k0vId yang tak boleh lihat dengan mata kasar. Setuju?


Apabila berlaku kekacauan, peperangan, ketidakamanan di Palestin, pasti ramai yang tertanya-tanya, saat bilakah pertolongan Kuasa Yang Maha Agung akan tiba, untuk melenyapkan segala konflik ini?

Dan ada juga yang terlintas, membayangkan bagaimana jika kita berada ditempat mereka, dapatkah kita hadapi?

Jadi sangat penting memahami Makna Keamanan dan melatih diri untuk Aman 24 jam. Mudah kata,

Nak tak, walau Tidak Cukup Bekalan Makanan, masih dapat keamanan?

Nak tak, walau Stress Perhubungan Renggang, Putus Cinta diganti dengan Menikmati Keamanan..

Nak tak? Walau Takde Duit pun masih Menikmati Aman.

Nak tak, di saat satu masa kalau masa tu berlaku peperangan, bencana, takde makanan, takde sumber ubatan yang tak Memudaratkan, kamu Masih Boleh Rasa Aman?

Rasa kasihan melihat apa yang masyarakat kini hadapi, hampir BERSAMAAN yang Coach lalui berbelas tahun dahulu, yang telah pun MENEMUKAN PENYELESAIAN TOTAL, membuatkan Coach mahu berkongsi, bagaimana Coach hadapi situasi, ujian tersebut dengan memahami Makna KEAMANAN 24 jam melalui Sains Spiritual Mukjizat Hikmah Bismillah

Kita adalah INSAN yang diciptakan lebih mulia dilebihkan dari segala makhluk QS[17:70]? Bermakna kita adalah manifestasi lebih canggih dari segala Teknologi Perubatan yang ada di luar sana. Setuju?
Sekarang ada pelbagai teknologi rawat tanpa ubat, “noninvasive”. Sebenarnya teknologi ini turut sedia Wujud dalam Diri Manusia untuk Sembuh tanpa ubat. Maha Hebat ALLAH ciptakan kita. BUkan bermakna anda tak perlu makan ubat, namun itulah pengalaman yang pernah Coach lalui dahulu, di saat Doktor Pakar dah mula confused, di saat Ubat Tidak Membantu. Jadi anda perlu faham secara Saintifik, kaitan Amankan Diri, Amankan Sel.
Rawat tanpa ubat, tanpa sentuh? Alhamdulillah dengan adanya Peranti Perubatan sebegini, sudah sampai masa Coach kongsi pengalaman kisah benar keajaiban kami berbelas tahun dahulu, bagaimana Coach menghadapi situasi, ujian tersebut tanpa mengambil apa-apa ubat sekalipun dengan memahami Makna KEAMANAN 24 jam. Semuanya bermula kerana mahu yakin, beriman dengan hadis Nabiﷺ, Mukjizat Hikmah BismillahhirRohmanirRohim.
Cuma jika alat teknologi perubatan kita perlu “on” suis elektrik untuk aktifkan gelombangnya (cth EPT, Terahertz, etc), maka bagaimana pula kita mahu aktifkan “on” suis energi gelombang kesembuhan dalam tubuh kita?
Anda perlu faham tentang energi medan manusia. Apakah energi yang masih “triggered” keamanan anda, terutamanya sejak k0vId yang lalu? Jika lapisan energi ini bocor, sebab itulah kita rawat dengan ubat pun masih belum sembuh.

Jadi, tentu ada cara kita Merawat (Self-Healing) diri kita sendiri.


Bagaimana Coach Boleh Bantu?

Bagaimana Coach bantu?

Kisah Perkongsian Utk Mendapatkan, MeNikmati Keamanan, dlm apa jua Situasi, Ujian, Masalah yg kita hadapi ada Coach kongsi dlm Buku Mrbk. Dari kisah benar Coach, kalian boleh menyerap Energi Keamanan, Healing melalui “Storytelling Therapy” . Tujuan Utama sakit, bukan untuk sembuh. Nikmat Sakit adalah apabila kita Memahami Mesej yang hendak disampaikan, melalui Kesakitan itu. “Rebut.. ketika Musibah”. Kisah Buku ini Coach guna utk relatekan dengan Seminar Coach.
.

Dalam buku ini, Coach banyak kongsi, kisah Coach dari kecil, yang suka tanya, bicara, cakap, meluahkan apa sahaja pada ALLAH dahulu. Nikmat Bicara, Seronok, Luarbiasa, Powerful apabila kita Utamakan DIA. Jadikan Perkongsian Pengalaman dalam Buku MRBK ini sebagai kunci Pembuka Qalbu, Perasaan dan Emosi agar TERMOTIVASI, TERINSPIRASI, SUKA, TENANG untuk “berbicara”, TANYA pada ALLAH dalam segala sesuatu. Bagaimana ALLAH menjawab? Kalian wajib baca sendiri buku ini. Bagaimana ALLAH menjawab? Kalian perlu baca sendiri buku ini.

List item
List item
List item

Pengalaman keajaiban yg Coach kongsi dalam Buku MRBK adalah hasil dari memahami Mukjizat Ilmu Hikmah BismillahhirRohmanirRohim.

Adaptasi kisah dalam buku ini, untuk manfaat kesihatan diri anda sebagai satu kaedah Naratif Therapy.

Ramai yang telah merasai Energi Healing, Keamanan dari perkongsian kisah benar Coach, kerana dengan membaca atau mendengar penceritaan pengalaman kisah benar dari seseorang yang match (sepadan) dengan corak neurologi yang mendengar /penerima, “Energi Kesembuhan” boleh mula dirasai.

“Rasa manisnya anggur, rambutan tak boleh di pindah tetapi RASA QALBU ROHANI boleh di transfer.”

Namun ramai juga yang mahu dibantu secara live untuk dilatih merawat diri. Untuk itu, Coach telah upgrade perkongsian dari buku MRBK, untuk kalian lebih faham, bagaimana Coach “Rawat Diri” , “Self-Healing” mengaktifkan Tenaga Gelombang Spiritual dalam “Amankan Diri Amankan Sel dengan Formula PERCAYA” + Bismillah Therapy, Imbas 1001 Hikmah PaNDEMIK.

Kita adalah manifestasi ciptaanNya yang boleh self healing, (kebolehan sembuh semulajadi diri) tanpa sentuhan fizikal) dengan izinNya. Namun kami pasti anda kurang faham, takkan faham, susah nak percaya. Oleh itu ikuti Seminar Amankan Diri Amankan Sel dengan Formula Percaya, Imbas 1001 Hikmah Pandemik.

Coach bersyukur kerana asbab ujian itu, Coach telah menerima 1001 hikmah Makna Keamanan dan Sesungguhnya tiada NILAI yang boleh membayar penyaksian pengalaman Coach.

Set Kombo 1001 Hikmah Pengalaman Gangguan Tidur (Link Video Rakaman 2 jam + Bab 12 Buku MRBK )

Beberapa pengalaman keajaiban yang Coach kongsi dalam Buku Mrbk adalah hasil dari memahami Mukjizat Ilmu Hikmah BismillahhirRohmanirRohim.
Anda akan terima 1 Link Rakaman Video, 1001 Hikmah Pengalaman Gangguan Tidur. Anda akan ketahui, “Bagaimana Energi Bicara akhirnya Coach dapat tidur, tanpa mengambil pil tidur yang diberi oleh Pakar”.
Beberapa pengalaman keajaiban yg Coach kongsi dalam Buku Mrbk adalah hasil dari memahami Mukjizat Ilmu Hikmah BismillahhirRohmanirRohim. Anda dapat baca kisah benar Coach tentang “rawat anak tanpa ubat” dalam Bab 12 Buku Menyaksi Rahsia Bicara KasihNya. (Anda akan terima Satu Unit Buku MRBK.)
Anda boleh adaptasi kisah pengalaman Coach dan memanfaatkannya untuk kesihatan keamanan diri kalian sendiri yang merupakan salah satu kaedah naratif terapi. done
Anda boleh rasai Energi Keamanan dan Healing (Kesembuhan) dari perkongsian kisah benar Coach. (Dengan membaca atau mendengar penceritaan pengalaman kisah benar terutamanya apabila cerita yang disampaikan “match dengan corak neurologi” yang mendengar, “Energi Keamanan” boleh dipindah dan “Energi Kesembuhan” boleh mula dirasai.) done
Anda didedahkan dengan research saintifik berkaitan energi dan teknologi selamat noninvasive dalam membantu kesihatan luaran dan dalaman secara holistik. done
Anda dapat kesedaran & bantuan untuk kenalpasti, apakah energi yang masih “triggered” yang membuatkan kita tidak aman sehingga mengganggu kesihatan akibat pandemik yang lalu. done
Anda dapat ketahui bagaimana dengan bermodalkan diri mampu healing diri kita melalui Sains Spiritualiti dari kisah pengalaman Coach. done
medan enerrgi manusia??

Seminar Amankan Diri Amankan Sel dengan Frekuensi Percaya + Bismillah Therapy

Dengan Formula Frekeunsi Percaya + Terapi Bismillah dapat melenyapkan gangguan, membangkitkan Energi Gelombang Keamanan Spiritual melalui penceritaan pengalaman kami berdasarkan kajian Sains Spiritualiti.

Anda akan digugahkan dengan makna Rasional untuk bersedia menghadapi situasi kurang rasional berdasarkan pandemik yang lalu melalui ujian kesedaran rasional.
Anda dapat mengenali punca yang seringkali membuatkan diri kecelaruan, rasa tak aman sehingga mengganggu kesihatan terutamanya akibat Kesan Pandemik Yang lalu berdasarkan model penciptaan otak oleh seorang Neuroscientist.
Anda akan didedahkan tentang kepentingan memahami medan energi manusia yang mempengaruhi kesihatan dalaman dan luaran dan cara memeliharanya dengan Formula Percaya + Terapi Bismillah.
Anda dapat memahami tentang energi berdasarkan research saintifik dan sains spiritualiti dalam membantu kesihatan luaran dan dalaman secara holistik.
Anda dapat mendengar pengalaman kisah benar Coach untuk detach (tanggalkan) dan vanish (lenyapkan) kecelaruan bagi mengekalkan keamanan dalam situasi genting (contohnya panick attack) dengan Formula Percaya & Makna Bismlillah 5526.
Anda dapat melatih diri dengan Formula Percaya & Makna Bismlillah 5526 dalam menghadapi situasi gangguan keamanan (panick attack, anxiety) dan membebaskan diri dari ketidakamanan dan kemurungan.
Bonus: Anda dapat bersama-sama melakukan Riadah Rohani untuk “topup” energi gelombang spiritualiti diri dan sekaligus membangkitkan keamanan 24 jam dan dengan Formula Percaya + Terapi Bismillah.

Seminar ini untuk mereka yang mahu melatih diri untuk benar-benar merasai Nikmat Aman dalam diri, sama ada dalam senang mahupun dalam menghadapi saat getir ujian Hidup.
Seminar ini BUKAN untuk anda yang sudah konsisten Aman. Jadi anda yang dah aman, Tak perlu hadir.
List item

Bagaimana Mahu Menghadapinya?

1001 Hikmah Pengalaman Gangguan Tidur

Coach akan bantu untuk anda kenalpasti Energi yang membuatkan kalian sukar tidur, belum sembuh, terutamanya bagi yang kesakitan yang tiba2 selepas p3nd3mik kovId lalu.

Kenapa selepas kovld? Kerana mengikut perangkaan, RAMAI YANG TAK BOLEH TIDUR, 40% SUKAR TIDUR & 31% MENDERITA  GANGGUAN TIDUR, Selepas KOVID, walaupun kesakitan Kovld telah berkahir. KENAPA???

Mungkin di benak kalian TERTANYA-TANYA, Kenapa Sakit belum SEMBUH?
Jika dibiarkan, semakin tercetus pelbagai penyakit, kes Bunuh Diri akibat ramai yang “tertekan”, sebagaimana berita ini,

Sedikit Perkongsian, Apa yang membuatkan Coach nak berkongsi?

Walau fizikal keperitan Coach lalui waktu itu, tapi Coach tak pernah tinggal, untuk tetap berserah, tafakur, sangka baik, berbicara & TANYA ALLAH.

Ramai pembaca yang merasai, mengatakan, buku ini umpama “SURAT CINTA” dari ALLAH. Jadi buat yang “terjatuh”, di luar sana, pengalaman Coach ini adalah mahu berkongsi Inspirasi untuk anda sentiasa BANGKIT, BERMOTIVASI dengan ALLAH RobbulAlamin (Raja Pentadbir Sekalian Alam).

Buku MRBK ini merupakan kunci Pembuka Qalbu, Perasaan dan Emosi agar TERMOTIVASI, TERINSPIRASI, SUKA, TENANG untuk “berbicara”, TANYA pada ALLAH dalam segala sesuatu. Bagaimana ALLAH menjawab? Kalian wajib baca sendiri buku ini.

Buku MRBK, The Power of Witnessing Words and Thought through Ask ALLAH.

Buku MRBK, perkongsian yang MENGHIDUPKAN JIWA, dari dalam, supaya Bangkit diri sebagai Mukmin, dengan SPIRITUALITI yang tertinggi, sebagaimana RasulAllah sollallahualaihiwasalam harapkan pada umatnya..

Ikuti Bab Mimpi Bertemu RasulALLAH Sollallahualaihiwasalam.

Coach juga ada kongsi kisah tentang Perihal NAFAS Coach apabila ingin berbicara Tanya ALLAH dalam buku ini. Nak PERCAYA & Nikmatinya?

Sentiasa ikuti seminar-seminar Coach untuk kupasan lanjut, teknik Inspirasi Bicara Dalam Nafas. QS[42:51] “Dan tidaklah patut, SESEORANG MANUSIA ALLAH BERBICARA dengannya kecuali dengan (jalan) wahyu atau dari SEBALIK TABIR..”

“Kisah benar, Pengalaman SPIRITUAL, pencarian jawapan, kehebatan manusia sebagai khalifah, MENGATASI makhluk yang lain hatta MALAIKAT akhirnya terjawab, apabila Coach ditimpa PENYAKIT YANG TAK KETAHUAN. Ujian itu menyebabkan Coach mengimbau setiap pengalaman dan kisah keajaiban yang ALLAH rasakan pada diri.”

Nikmat diperolehi jika kita sering bertafakur, kembali berserah diri, bergantung harap padaNya, dalam segala sesuatu.

Gugahan penceritaan buku MRBK yang telah memberi banyak JAWAPAN KESEDARAN & ENERGI HEALING (kesembuhan) dengan sentuhan Qalbu kepada pembaca.

Ikuti bab 2, bab 18, bab 12 pengalaman self-healing (rawat diri) dan keseluruhan 49 bab dalam buku ini.

Paling penting, pasang NIAT, nak tahu apakah Satu (1) KEINGINAN ALLAH semasa DIA menciptakan kita? Betapa Maha BaikNya ALLAH, “Sesungguhnya 1 KEINGINAN- NYA itu, adalah hanya semata-mata untuk KEJAYAAN diri kita.”

Hadis Qudsi “Wahai hamba-Ku, AKU punya 1 keinginan dan kamu punya banyak keinginan. Yang pasti terjadi hanyalah keinginan-Ku. Aku akan berikan apapun yang kamu inginkan jika kamu ikuti keinginan-Ku. Jika kamu tidak mengikuti keinginan-Ku, Aku akan lelahkan kamu mengejar keinginanmu.”

Buku bertajuk “Menyaksi Rahsia Bicara KasihNYA”, kisah pengalaman kami mencari jawapan “Apakah ISTIMEWANYA kita manusia sebagai khalifah? dibandingkan dengan makhluk lain seperti, jin, haiwan, batu-batuan, tumbuhan hatta malaikat sekalipun”., Surah al-Isra’ ayat 70.

Dalam Seminar ini, kami akan mengulas lanjut tentang Buku MRBK dan menggunakannya sebagai bahan inspirasi rujukan bagi siri-siri Seminar Coach .
Bagi yang belum memilikinya, boleh dapatkan sekali bersama seminar ini.

Ujian Kesedaran: Kesedaran pentingnya memahami Frekuensi diri INSAN untuk BERJAYA dan anda akan dapat menilai sendiri tahap frekuensi diri anda.

Formula Sains Spiritualiti Mekanisma BI: Memberi kesedaran kepada anda bahawa manusia adalah CiptaanNYA yang ISTIMEWA dan anda akan ketahui bagaimana untuk MULA MENGHIDUPKANNYA.

Formula MukjizatHikmahBismillah ++ibsiFlurus : Anda akan disedarkan dan mengenalpasti Punca sebenar dan UTAMA yang menjadi HALANGAN, untuk mengenal keistimewaan INSAN yang dilebihkan penciptaanNYA dari segala makhluk di alam ini.

Formula Buku Menyaksi Rahsia Bicara KasihNYA: Perasaan terganggu? Bagaimana nak kendalikan dan ubah perasaan anda? Tarik Handbreak, Ubah PERASAAN dengan Step KAP dalam Formula PW2T –AA melalui contoh case study.

Praktikaliti : Rawat diri (Self-healing) untuk MELENYAPKAN SEKATAN, HALANGAN Kejayaan dengan bermodalkan diri sendiri Teknik Semboyan Perang 1001 Hikmah Bermimpi RasulALLAH Sollallahualaihiwasalam.

Bonus 1 Inspirasi Kisah Nabi Sulaiman as Kaya & Berjaya: Kekal dan Tingkatkan Frekuensi Diri untuk berada dalam momentum KEJAYAAN.

Bonus 2 – Sihat sejahtera dengan Gelombang frekuensi, Teknologi Perubatan, EPT (certified KKM). (bagi yang berminat, menjana pendapatan)

JADI TUNGGU APA LAGI. TAK SABAR NAK BERJAYA CAPAI 1001 KEINGINAN KITA?

KETAHUI DAHULU, apakah SATU 1 KEINGINAN -NYA yang wajib kita penuhi?

Tidur itu adalah anda bersedia ke Alam Aman. Bagaimana nak Amankan Diri Anda?

Siapakah Coach Nurul Aein?

BismillahirRahmanirRahim. “Di nafas kita diserang, di nafaslah kita perkukuhkan. Semoga menjumpai nikmat kasih sayang, teman sejati terindah  dalam nafas.” ❤️ Itulah tagline yang sering diperdengarkan oleh Coach (Dr) Nurul Aein A Kadir.

Beliau memulakan karier sebagai Pensyarah di Management Science & University (SA Collegues) & terpilih sebagai Motivator sejak 2003 untuk merealisasikan program motivasi & pembangunan kendiri, kerjasama antara universiti dengan pihak sekolah. Beliau turut ditauliahkan sebagai Pegawai Penilai, Persijilan Kemahiran Malaysia, Majlis Latihan Vokasional Kebangsaan, 2006.

Minat beliau sebagai motivator, terdorong apabila beliau melalui pengalaman spiritualiti sehingga “memaksa” beliau membaca dan bertafakur untuk mengetahui formula kejayaan para sahabat dan Awliya ALLAH yang telah menemui keimanan tertinggi sehingga menerbitkan buku sulong beliau bertajuk “Menyaksi Rahsia Bicara KasihNya”.

Sekarang beliau merupakan Founder Arrafeiq Energy yang bergerak aktif sebagai Motivator, Trainer, Consultant, Life & Self-Healing Coach dengan niat memberi inspirasi keamanan dalam diri kepada masyarakat dan membantu mereka yang ingin Terokai & Memperkasakan Potensi Diri sebagai INSAN yang diciptakan ISTiMEWA berbanding segala makhluk di alamin ini melalui Sains Spiritual.

Di Malaysia, beliau terlibat secara fizikal & webinar kepada pelbagai lapisan masyarakat, kolej, universiti, madrasah, agensi kerajaan, golongan orang kena pantau di Agensi Anti Dadah Kebangsaan (AADK), Alor Gajah Melaka, golongan istimewa di Pusat Latihan Perindustrian Pemulihan (PLPP) Bangi, Jabatan Kebajikan Masyarakat Malaysia, Polis Diraja Malaysia, School Holiday Program, kerjasama NGO, pusat kebajikan anak yatim dan ibu tunggal. Beliau turut dijemput terlibat dalam Webinar Pengurusan Menangani Stress di dalam Emosi, Minda Qalbu, Rohani program edisi Khas Covid-19 anjuran TALEMA dengan Kerjasama Kementerian Kesihatan Malaysia dan pelbagai lagi.

Di luar negara, beliau juga berpeluang menyampaikan mesej keamanan melibatkan Pembangunan Diri Dalaman dan menjadi Fasilitator Pernafasan dalam Program Terapi (Total Breathing Control) kepada pelbagai lapisan masyarakat di Negara India, London dan  dijemput sebagai salah seorang Speaker dalam Career Talk Program di Britfort Academy, Kochi India, 2019.

Beliau juga terlibat dengan team research ilmu Mukjizat al-Quran dan dijemput menjadi panel forum berkongsi tentang kepentingan ilmu mukjizat al-Quran dalam menikmati kemanisan Iman kepada pihak Universiti dan pelbagai lapisan masyarakat tidak kira agama dan bangsa. InsyaALLAH berselari dengan kesedaran tersebut, beliau sedang menjalankan kajian ilmu mukjizat al-Quran berkaitan Melihat Pokok Toyyibah Dalam Diri Sebagai Mukjizat Penyembuhan Diri Dalaman:  QS[14:24] dan perkaitannya dengan mukjizat hikmah BismillahirRohmanirRohim .

Pernah mendalami tentang Energi Healing, tahun 2013 dan kini meneruskan minat dalam bidang rawatan alternatif dan membantu mereka yang mahu menjana pendapatan dengan Teknologi Terapi Kesihatan (Itercare Terahertz) dan Peranti Perubatan Electric Potential Therapy (DeepZleep Amlife, certified KKM).

HAMDAN LILLAH, SYUKRAN LILLAH, SUDAH

KAMI TERLIBAT & BERPENGALAMAN DALAM BIDANG MOTIVASI.

BERMINAT? Bagi kami TIADA HARGA yang boleh membayar pengalaman kisah benar kami ini.

Bagi kami tiada harga yang boleh membayar pengalaman kisah benar kami ini. Namun mengenangkan pentingnya kami berkongsi NIKMAT dari Yang Maha Pemberi Nikmat yang kami perolehi dari pengalaman kisah benar kami, jadi kalian boleh lakukan bayaran, dengan Niat untuk KEBERKATAN KESIHATAN JASMANI & SPIRITUALITI DIRI KALIAN SENDIRI.
Show Order Summary
RM168.00
Product Subtotal
Pakej Seminar Perkasakan Frekuensi Diri INSAN (POW2Taa) +Buku MRBK  × 1 RM159.00
Subtotal RM159.00
Shipping
Total RM168.00

Your Products

Pakej Seminar Perkasakan Frekuensi Diri INSAN (POW2Taa) +Buku MRBK (#3480)
+
RM159.00
Seminar Perkasakan Frekuensi Diri INSAN (POW2Taa)  (#3481)
+
RM111.00

Customer information

Billing details

Malaysia

Malaysia

Payment

  • Pay securely with toyyibPay.

Your personal data will be used to process your order, support your experience throughout this website, and for other purposes described in our privacy policy.

Your order

Product Subtotal
Pakej Seminar Perkasakan Frekuensi Diri INSAN (POW2Taa) +Buku MRBK  × 1 RM159.00
Subtotal RM159.00
Shipping
Total RM168.00