Warning: Undefined array key "ab-test-variations" in /home/nurulaei/public_html/wp-content/plugins/cartflows-pro/modules/ab-test/classes/class-cartflows-pro-ab-test-factory.php on line 209

Warning: Undefined array key "ab-test-start" in /home/nurulaei/public_html/wp-content/plugins/cartflows-pro/modules/ab-test/classes/class-cartflows-pro-ab-test-factory.php on line 210
Checkout (Woo) AmankanDiri – Coach Nurul Aein

AMANKAN DIRI AMANKAN SEL

coach nurul aein insyaaf

Coach (Dr) Nurul Aein – “di Nafas kita diserang, di Nafas Kita Perkukuhkan. Semoga menjumpai teman sejati terindah dalam Nafas”

“Situasi P3ndem|K yang lalu, membuatkan kami teringat kisah kami lebih kurang 14 tahun yang lalu. Hilang deria, terlebih deria, sakit lenguh menusuk tulang, semacam ada “gangguan”, anxiety, tak boleh tidur, gangguan tidur, tak boleh makan, angin semacam, batuk teruk, tak cukup nafas, lemas dalam tidur dan pelbagai lagi…”

Saat ini, ramai yang masih terpaksa menghadapi kesan kesakitan, dari situasi pandemik yang lalu. Rasa kasihan kepada masyarakat membuatkan dalam diri kami mahu KONGSI kisah pengalaman kami.

Pengalaman yang kami berkongsi bertujuan untuk menyampaikan NIKMAT terbesar yang kami terima atas segala ujian, bersama praktikaliti yang kami telah lakukan dalam menangani situasi tersebut.

Mungkin kalian pernah membaca buku kami bertajuk “Menyaksi Rahsia Bicara KashihNYA”, kisah pengalaman kami mencari jawapan “apa keistimewaan kita manusia sebagai khalifah, dibandingkan dengan makhluk lain seperti, haiwan, tumbuhan hatta malaikat sekalipun”.

Namun kali ini, kami fokus kepada mereka yang mencari solusi bagi menangani Gangguan Tidur, Gangguan Keamanan sekaligus Gangguan Kesihatan.

Kami berkongsi bagaimana FORMULA FREKUENSI PERCAYA membantu kami atasi, P3ndem|K kami 14 tahun lalu melalui 2 perkara iaitu Modaliti Insan serta Teori Fizik & Teori Sains berdasarkan Peranti Perubatan.

1. Modaliti Insan – Kami berkongsi apakah praktikaliti yang kami lakukan, yang akhirnya kami sedar, perkara tersebut membantu kami tangani “pandemik kami lebih kurang 14 tahun lalu” berdasarkan kisah benar kami, dengan BERMODALKAN DIRI SENDIRI.

2. Berdasarkan Teori Fizik dan Sains – Pengalaman kisah benar kami, yang kami bakal sampaikan pada kalian, akan kami kaitkan dengan teori fizik dan sains serta teknologi peranti perubatan terkini, sebagai alat bantu kesembuhan secara semula jadi diri anda.

Tidur itu adalah anda bersedia ke Alam Aman. Bagaimana nak Amankan Diri Anda?

Mahu Tidur itu adalah anda mahu bersedia ke Alam Aman.

Gangguan tidur, kerana diri kita tidak aman.


Bagaimana nak Amankan Diri Anda?

JOM Ikuti Seminar Online “Amankan Diri Amankan Sel”.


Bagaimana dengan FORMULA FREKUENSI PERCAYA akhirnya ia membuatkan Coach dapat tidur dan mendapatkan Aman.

Perkongsian ini, berdasarkan kisah benar “P3nd3mik kami +- 14” tahun lalu.

BERMINAT? Bagi kami tiada harga yang boleh membayar pengalaman kisah benar kami ini.

Perkongsian ini kami akan sampaikan secara zoom, dalam sesi bertajuk “Amankan Diri, Amankan Sel” berlangsung sekurang-kurangnya 2 jam.

Bagi kami tiada harga yang boleh membayar pengalaman kisah benar kami ini. Namun mengenangkan pentingnya kami berkongsi NIKMAT dari Yang Maha Pemberi Nikmat yang kami perolehi dari pengalaman kisah benar kami, jadi kalian boleh lakukan bayaran serendah RM111.00 dengan niat untuk keberkatan kesihatan kalian sendiri.

Nak Tahu Alat Perubatan (Sleep Medical Devices)?

RM0/ PERCUMA
 • Nak tahu tentang teknologi peranti perubatan sleep smart devices
 • Free (Boleh whatsapp/telegram)
 • Product Certified KKM

AMANKAN DIRI AMANKAN SEL

RM3999RM111/ person
 • Real life experienced. Perkongsian Pengalaman Sebenar “Formula Frekuensi Percaya” – Anda boleh mempraktikkan serta-merta dalam hidup
 • Perkongsian melalui Online ZOOM Selama 2 Jam 30Minit
 • One ticket
 • Free Group Telegram Energi Bicara KasihNYA

AMANKAN DIRI AMANKAN SEL +Set Kombo Buku MRBK

RM4224RM167/ person
 • Real life experienced. Perkongsian Pengalaman Sebenar “Formula Frekuensi Percaya” – Anda boleh mempraktikkan serta-merta dalam hidup
 • Perkongsian melalui Online ZOOM Selama 2 jam 30 Minit
 • One ticket
 • Free Group Telegram Energi Bicara KasihNYA
 • Set Kombo Buku MRBK (Menyaksi Rahsia Bicara KasihNya) Free Postage
 • Buku MRBK Motivasi Inspirasi Spiritualiti yang pasti MENYENTUH QALBU ANDA agar SUKA, TENANG, SERONOK, BERMOTIVASI dapat berbicara “Tanya ALLAH”,
 • TAYANGAN LINK VIDEO AUDIO BACAAN dan KUPASAN dari Bab 18 “Pabila Bicara Rasa Mentarbiah Diri” bernilai RM111, secara PERCUMA untuk melepaskan “let go” negativiti yang mengganggu JIWA anda.

DAFTAR SEKARANG SEMENTARA COACH (DR) NURUL AEIN MEMBUKA SESI PELUANG SEMINAR ZOOM ONLINE BERSAMA BELIAU !!!
(Email kami untuk sebarang pertanyaan / tarikh seminar: email@nurulaein.com atau coachnurulaein@gmail.com)

Show Order Summary
RM167.00
Product Subtotal
Seminar Amankan Diri Amankan Sel + Set Combo Buku MRBK  × 1 RM167.00
Subtotal RM167.00
Total RM167.00

Your Products

Seminar Amankan Diri Amankan Sel (#1907)
+
RM111.00
Placeholder
Seminar Amankan Diri Amankan Sel + Set Combo Buku MRBK (#1908)
+
RM167.00

Customer information

Billing details

Malaysia

Additional information

Payment

 • Pay securely with toyyibPay.

Your personal data will be used to process your order, support your experience throughout this website, and for other purposes described in our privacy policy.

Your order

Product Subtotal
Seminar Amankan Diri Amankan Sel + Set Combo Buku MRBK  × 1 RM167.00
Subtotal RM167.00
Total RM167.00