BismillahHir RohmanirRohim ❤

Coach Nak Kongsi SELF-HEALING (PENYEMBUHAN DIRI)untuk Sihat Sejahtera dengan MEMPERKASAKAN POTENSI DIRI kita sebagai INSAN yang Diciptakan Mulia berbanding segala Makhluk di Alam ini berdasarkan pengalaman kisah benar Coach melalui Sains Spiritualiti.

SEMINAR PERKASAKAN POTENSI SUPERPOWER INSAN

KESEDARAN NALURI BATTLE CRY

coach nurul aein insyaaf

Self Healing & Life Coach (Dr) Nurul Aein – “di Nafas kita diserang, di Nafas Kita Perkukuhkan. Semoga menjumpai Teman Sejati Terindah dalam Nafas”

Mungkin kalian pernah membaca buku kami bertajuk “Menyaksi Rahsia Bicara KasihNYA”, kisah pengalaman kami mencari jawapan “Apakah ISTIMEWANYA kita manusia sebagai khalifah? dibandingkan dengan makhluk lain seperti, jin, haiwan, batu-batuan, tumbuhan hatta malaikat sekalipun”.
Buku yang berkongsi tentang inspirasi spiritualiti & motivasi bicara dengan ALLAH, dalam setiap ujian.

tafakur seketika… Bandingkan POKOK, haiwan dengan MANUSIA..

siapakah penciptaannya lebih hebat & dimuliakan?? JIKA JAWAPANNYA MANUSIA, DI MANAKAH TERLETAKNYA KEMULIAAN ITU?

JIKA JAWAPANNYa DI AKAL, KENAPA SAAT INI, RAMAI STRESS, MATI BUNUH DIRI?
jadi Untuk kali ini, kami fokus kepada mereka yang mencari solusi bagi menghadapi Stress Kemurungan, Gangguan Tidur, Gangguan Keamanan sekaligus Gangguan Kesihatan.

Kami berkongsi pengalaman Self-Healing yang kami namakan sebagai Potensi Superpower INSAN (Science of Spirituality), melalui 5 sumber iaitu :

1. Modaliti Insan & Aktifkan Kepintaran Kewujudan (Existential Intelligence) serta
2. Penjelasan praktikaliti dari Kajian Teori Fizik & Teori Sains serta
3. Berdasarkan Peranti Perubatan, Teknologi Terkini (certified KKM, Electric Potential Therapy, & Terahertz)
4. Energi Healing melalui Pengalaman Kisah Benar kami & kupasan Buku Menyaksi Rahsia Bicara KasihNYA)
5. Life Coaching (mengikut aturan temujanji)
Tidur itu adalah anda bersedia ke Alam Aman. Bagaimana nak Amankan Diri Anda?

Siapakah Coach Nurul Aein?

BismillahirRahmanirRahim. “Di nafas kita diserang, di nafaslah kita perkukuhkan. Semoga menjumpai nikmat kasih sayang, teman sejati terindah  dalam nafas.” ❤️ Itulah tagline yang sering diperdengarkan oleh Coach (Dr) Nurul Aein A Kadir.

Beliau memulakan karier sebagai Pensyarah di Management Science & University (SA Collegues) & terpilih sebagai Motivator sejak 2003 untuk merealisasikan program motivasi & pembangunan kendiri, kerjasama antara universiti dengan pihak sekolah. Beliau turut ditauliahkan sebagai Pegawai Penilai, Persijilan Kemahiran Malaysia, Majlis Latihan Vokasional Kebangsaan, 2006.

Minat beliau sebagai motivator, terdorong apabila beliau melalui pengalaman spiritualiti sehingga “memaksa” beliau membaca dan bertafakur untuk mengetahui formula kejayaan para sahabat dan Awliya ALLAH yang telah menemui keimanan tertinggi sehingga menerbitkan buku sulong beliau bertajuk “Menyaksi Rahsia Bicara KasihNya”.

Sekarang beliau merupakan Founder Arrafeiq Energy yang bergerak aktif sebagai Motivator, Trainer, Consultant, Life & Self-Healing Coach dengan niat memberi inspirasi keamanan dalam diri kepada masyarakat dan membantu mereka yang ingin Terokai & Memperkasakan Potensi Diri kita sebagai INSAN yang diciptakan mulia berbanding segala makhluk di alamin ini melalui Sains Spiritual.

Di Malaysia, beliau terlibat secara fizikal & webinar kepada pelbagai lapisan masyarakat, kolej, universiti, madrasah, agensi kerajaan, golongan orang kena pantau di Agensi Anti Dadah Kebangsaan (AADK), Alor Gajah Melaka,   golongan istimewa di Pusat Latihan Perindustrian Pemulihan (PLPP) Bangi, Jabatan Kebajikan Masyarakat Malaysia, Polis Diraja Malaysia, School Holiday Program, kerjasama NGO, pusat kebajikan anak yatim dan ibu tunggal. Beliau turut dijemput terlibat dalam Webinar Pengurusan Menangani Stress di dalam Emosi, Minda Qalbu, Rohani program edisi Khas Covid-19 anjuran TALEMA dengan Kerjasama Kementerian Kesihatan Malaysia dan pelbagai lagi.

Di luar negara, beliau juga berpeluang menyampaikan mesej keamanan melibatkan Pembangunan Diri Dalaman dan menjadi Fasilitator Pernafasan dalam Program Terapi (Total Breathing Control) kepada pelbagai lapisan masyarakat di Negara India, London dan  dijemput sebagai salah seorang Speaker dalam Career Talk Program di Britfort Academy, Kochi India, 2019.

Beliau juga terlibat dengan team research ilmu Mukjizat al-Quran dan dijemput menjadi panel forum berkongsi tentang kepentingan ilmu mukjizat al-Quran dalam menikmati kemanisan Iman kepada pihak Universiti dan pelbagai lapisan masyarakat tidak kira agama dan bangsa. InsyaALLAH berselari dengan kesedaran tersebut, beliau sedang menjalankan kajian ilmu mukjizat al-Quran berkaitan Melihat Pokok Toyyibah Dalam Diri Sebagai Mukjizat Penyembuhan Diri Dalaman:  QS[14:24].

Pernah mendalami tentang Energi Healing, tahun 2013 dan kini meneruskan minat dalam bidang rawatan alternatif dan membantu mereka yang mahu menjana pendapatan dengan Teknologi Terapi Kesihatan (Itercare Terahertz) dan Peranti Perubatan Electric Potential Therapy (DeepZleep Amlife, certified KKM).

BERMINAT? Bagi kami tiada harga yang boleh membayar pengalaman kisah benar kami ini.

Perkongsian ini kami akan sampaikan secara zoom, dalam sesi bertajuk Seminar Potensi Superpower INSAN “Kesedaran Naluri -Battle Cry” berlangsung selama hampir 3 jam.

Bagi kami tiada harga yang boleh membayar pengalaman kisah benar kami ini. Namun mengenangkan pentingnya kami berkongsi NIKMAT dari Yang Maha Pemberi Nikmat yang kami perolehi dari pengalaman kisah benar kami, jadi kalian boleh lakukan bayaran serendah RM33.00 dengan Niat untuk KEBERKATAN KESIHATAN DIRI KALIAN SENDIRI.
Show Order Summary
RM84.00
Product Subtotal
Seminar Kesedaran Naluri Battle Cry + Set Combo Buku MRBK  × 1 RM75.00
Subtotal RM75.00
Shipping
Total RM84.00

Your Products

Seminar Kesedaran Naluri Battle Cry (#2520)
+
RM33.00
Placeholder
Seminar Kesedaran Naluri Battle Cry + Set Combo Buku MRBK (#2523)
+
RM75.00

Customer information

Billing details

Malaysia

Malaysia

Payment

  • Pay securely with toyyibPay.

Your personal data will be used to process your order, support your experience throughout this website, and for other purposes described in our privacy policy.

Your order

Product Subtotal
Seminar Kesedaran Naluri Battle Cry + Set Combo Buku MRBK  × 1 RM75.00
Subtotal RM75.00
Shipping
Total RM84.00