BismillahHir RohmanirRohim ❤

Coach Nak Kongsi SELF-HEALING (PENYEMBUHAN DIRI), untuk SIHAT & PERKASAKAN POTENSI DIRI berdasarkan pengalaman kisah benar Coach melalui FREKUENSI SUPERPOWER SCIENCE OF SPIRITUALITY.

WEBINAR PERKASAKAN DIRI dengan
FREKUENSI SUPERPOWER

KESEDARAN NALURI BATTLE CRY

coach nurul aein insyaaf

Self Healing & Life Coach (Dr) Nurul Aein – “di Nafas kita diserang, di Nafas Kita Perkukuhkan. Semoga menjumpai Teman Sejati Terindah dalam Nafas”

Mungkin kalian pernah membaca buku kami bertajuk “Menyaksi Rahsia Bicara KasihNYA”, kisah pengalaman kami mencari jawapan “Apa Keistimewaan kita manusia sebagai khalifah, dibandingkan dengan makhluk lain seperti, haiwan, tumbuhan hatta malaikat sekalipun”. Buku yang berkongsi tentang motivasi seronoknya mengadu Berbicara Hanya Pada ALLAH, dalam setiap ujian.

Namun kali ini, kami fokus kepada mereka yang mencari solusi bagi menghadapi Stress, Gangguan Tidur, Gangguan Keamanan sekaligus Gangguan Kesihatan.

Kami berkongsi pengalaman Self-Healing yang kami namakan sebagai Frekuensi Superpower (Science of Spirituality), melalui 5 sumber iaitu :

1. Modaliti Insan (Semboyan Perang Hikmah Bermimpi Bertemu RasulALLAHﷺ) serta
2. Penjelasan kaedah dari Kajian Teori Fizik & Teori Sains serta
3. Berdasarkan Peranti Perubatan, Teknologi Terkini (certified KKM, Electric Potential Therapy, & Terahertz)
4. Energi Healing melalui Pengalaman Kisah Benar kami & kupasan Buku Menyaksi Rahsia Bicara KasihNYA)
5. Life Coaching (mengikut aturan temujanji)
Tidur itu adalah anda bersedia ke Alam Aman. Bagaimana nak Amankan Diri Anda?

Siapakah Coach Nurul Aein?

BismillahirRahmanirRahim. “Di nafas kita diserang, di nafaslah kita perkukuhkan. Semoga menjumpai nikmat kasih sayang, teman sejati terindah  dalam nafas.” ❤️ Itulah tagline yang sering diperdengarkan oleh Coach (Dr) Nurul Aein A Kadir.

Beliau memulakan karier sebagai Pensyarah di Management Science & University (SA Collegues) & terpilih sebagai Motivator sejak 2003 untuk merealisasikan program motivasi & pembangunan kendiri, kerjasama antara universiti dengan pihak sekolah. Beliau turut ditauliahkan sebagai Pegawai Penilai, Persijilan Kemahiran Malaysia, Majlis Latihan Vokasional Kebangsaan, 2006.

Minat beliau sebagai motivator, terdorong apabila beliau melalui pengalaman spiritualiti sehingga “memaksa” beliau membaca dan bertafakur untuk mengetahui formula kejayaan para sahabat dan Awliya ALLAH yang telah menemui keimanan tertinggi sehingga menerbitkan buku sulong beliau bertajuk “Menyaksi Rahsia Bicara KasihNya”.

Sekarang beliau merupakan Founder Arrafeiq Energy yang bergerak aktif sebagai Motivator, Trainer, Life & Self-Healing Coach dengan niat memberi inspirasi keamanan dalam diri kepada masyarakat dan membantu mereka yang ingin Memperkasakan Potensi Diri melalui Energi Bicara, Ingatan & Percaya kepada DIA Yang Maha Superpower, melalui Formula Frekuensi Superpower hasil kajian Sains Spiritualiti.

Di Malaysia, beliau terlibat secara fizikal & webinar kepada pelbagai lapisan masyarakat, kolej, universiti, madrasah, agensi kerajaan, golongan orang kena pantau di Agensi Anti Dadah Kebangsaan (AADK), Alor Gajah Melaka,   golongan istimewa di Pusat Latihan Perindustrian Pemulihan (PLPP) Bangi, Jabatan Kebajikan Masyarakat Malaysia, Polis Diraja Malaysia, School Holiday Program, kerjasama NGO, pusat kebajikan anak yatim dan ibu tunggal. Beliau turut dijemput terlibat dalam Webinar Pengurusan Menangani Stress di dalam Emosi, Minda Qalbu, Rohani program edisi Khas Covid-19 anjuran TALEMA dengan Kerjasama Kementerian Kesihatan Malaysia dan pelbagai lagi.

Beliau juga berpeluang menyampaikan mesej keamanan melibatkan Emosi Minda Qalbu Rohani dan menjadi Fasilitator Pernafasan dalam Program Terapi (Total Breath Control) kepada pelbagai lapisan masyarakat di Negara India, London dan  dijemput sebagai salah seorang Speaker dalam Career Talk Program di Britfort Academy, Kochi India, 2019.

Beliau juga terlibat dengan team research ilmu Mukjizat al-Quran dan dijemput menjadi panel forum berkongsi tentang kepentingan ilmu mukjizat al-Quran dalam menikmati kemanisan Iman kepada pihak Universiti dan pelbagai lapisan masyarakat tidak kira agama dan bangsa. InsyaALLAH berselari dengan kesedaran tersebut, beliau sedang menjalankan kajian ilmu mukjizat al-Quran berkaitan Melihat Pokok Toyyibah Dalam Diri Sebagai Mukjizat Penyembuhan Diri Dalaman:  QS[14:24].

Pernah mendalami tentang Energi Healing, tahun 2013 dan kini meneruskan minat dalam bidang rawatan alternatif dan membantu mereka yang mahu menjana pendapatan dengan Teknologi Terapi Kesihatan (Itercare Terahertz) dan Peranti Perubatan Electric Potential Therapy (DeepZleep Amlife, certified KKM).

BERMINAT? Bagi kami tiada harga yang boleh membayar pengalaman kisah benar kami ini.

Perkongsian ini kami akan sampaikan secara zoom, dalam sesi bertajuk Program Preliminary Frekuensi Superpower “Kesedaran Naluri -Battle Cry” berlangsung sekurang-kurangnya 3 jam.

Bagi kami tiada harga yang boleh membayar pengalaman kisah benar kami ini. Namun mengenangkan pentingnya kami berkongsi NIKMAT dari Yang Maha Pemberi Nikmat yang kami perolehi dari pengalaman kisah benar kami, jadi kalian boleh lakukan bayaran serendah RM33.00 dengan niat untuk keberkatan kesihatan kalian sendiri.
Show Order Summary
RM84.00
Product Subtotal
Seminar Kesedaran Naluri Battle Cry + Set Combo Buku MRBK  × 1 RM75.00
Subtotal RM75.00
Shipping
Total RM84.00

Your Products

Seminar Kesedaran Naluri Battle Cry (#2520)
+
RM33.00
Placeholder
Seminar Kesedaran Naluri Battle Cry + Set Combo Buku MRBK (#2523)
+
RM75.00
Seminar Amankan Diri Amankan Sel (#1907)
+
RM111.00
Placeholder
Seminar Amankan Diri Amankan Sel + Set Combo Buku MRBK (#1908)
+
RM167.00

Customer information

Billing details

Malaysia

Malaysia

Payment

  • Pay securely with toyyibPay.

Your personal data will be used to process your order, support your experience throughout this website, and for other purposes described in our privacy policy.

Your order

Product Subtotal
Seminar Kesedaran Naluri Battle Cry + Set Combo Buku MRBK  × 1 RM75.00
Subtotal RM75.00
Shipping
Total RM84.00

Nak Tahu Alat Perubatan (Sleep Medical Devices)?

RM0/ PERCUMA
  • Nak tahu tentang teknologi peranti perubatan sleep smart devices
  • Free (Boleh whatsapp/telegram)
  • Product Certified KKM